flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Кременчуцькому районному суді Полтавської області проведено день відкритих дверей

10 грудня 2014, 10:04

 В Кременчуцькому районному суді Полтавської області проведено день відкритих дверей

З метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти  населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них  поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством задля покращення доступу до правосуддя, у Кременчуцькому районному суді Полтавської області  запроваджено проведення днів відкритих дверей.

09 грудня 2014 року у Кременчуцькому районному суді Полтавської області проведено День відкритих дверей. Цього разу день відкритих дверей суду відбувся в рамках проведення Тижня права.

Серед відвідувачів суду були учні професійно – технічного училища № 6 м. Кременчука. Учні на даний час  перебувають в пошуку професії і такий захід допоможе тим, хто вже зацікавився правознавством і мріє свою майбутню професію пов’язати з ним.

Оглядову екскурсію приміщенням  суду  провела заступник керівника апарату суду Демиденко О.П. Учні ознайомилися з роботою спеціального підрозділу судової міліції  «Грифон», робочими місцями працівників апарату суду,  оглянули зали судових засідань, які обладнані засобами технічної фіксації та оснащені системами відеоконференцзв’язку, стенди з додатковою інформацією для громадян, а також ознайомилися зі списками справ, призначених до розгляду.

Для того, щоб ознайомитися із роботою суду «ізсередини», студенти взяли участь у судових засіданнях під час розгляду цивільних та кримінальних справ.

Всі учасники проведеного заходу, як запрошені гості так і керівництво суду та працівники апарату суду, були сповнені приємних вражень від проведеного заходу та побажань зустрічі у наступному році.