flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Графік роботи суду під час виборчого процесу

11 вересня 2014, 15:09

 

Графік роботи суду під час виборчого процесу

 28  серпня 2014 року розпочався процес щодо підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України, які відбудуться 26 жовтня 2014 року.

Згідно  з  частиною  3  статті  11  Закону  України  «Про  вибори  народних  депутатів України»  суди  мають  організувати  свою  роботу  під  час  виборчого  процесу,  в  тому  числі  у вихідні  дні  та  в  день  голосування,  таким  чином,  щоб  забезпечити  прийом  та  розгляд документів  щодо  підготовки  та  проведення  виборів  депутатів,  позовних  заяв,  скарг  та звернень виборчих комісій  у строки та  спосіб, встановлені цим Законом.

В зв’язку з цим Кременчуцький районний суд Полтавської області  буде проводити прийом заяв та справ, пов’язаних з виборчим процесом канцелярією суду щоденно у робочі дні згідно з графіком роботи,   а напередодні, в день голосування та в наступний за ним  день – з 08.00 по 24.00 в режимі чергування.

Для оперативного вирішення питань щодо прийому позовних заяв, скарг, що стосуються виборчого процесу просимо звертатися за телефоном: (05366) 2-04-90 (протягом усього робочого дня).

З графіком чергування суддів та працівників апарату суду, інформацією про порядок і підстави звернення до суду, зразком адміністративного позову можливо ознайомитись в рубриці «Інформація щодо роботи суду в період виборчого процесу».

 

Графік чергування працівників суду в період виборчого процесу