flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо введення в експлуатацію нового функціоналу порталу судової влади України – «Список апеляційних скарг» та «Список автопризначених справ, що надійшли вперше».

27 серпня 2014, 14:27

 

Щодо введення в експлуатацію нового функціоналу порталу судової влади України – «Список апеляційних скарг» та «Список автопризначених справ, що надійшли вперше».

 На виконання п.4 рішення Ради суддів загальних судів від 13.02.2014 року № 20 вийшов в експлуатацію новий функціонал портал судової влади України – «Список апеляційних скарг» та «Список автопризначених справ, що надійшли вперше».

Вказаний функціонал дозволяє на офіційній веб-сторінці Кременчуцького районного суду  Полтавської області в автоматичному режимі з комп'ютерної програми автоматизації документообігу загального суду (КП «Д-3») відображати інформацію щодо списку справ, по яким надійшли апеляційні скарги за відповідний період, та список автопризначених справ, що надійшли вперше.

Слід зауважити, що при цьому з метою дотримання таємниці усиновлення, досудового слідства, банківської таємниці та ін. у вищевказаних списках не відображаються сторони процесу  у справах:

- про усиновлення;

- про розкриття банком інформації, яка містить банківську таємницю;

- про злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності особи;

- де обвинувачений неповнолітній;

- де присутній хоча б один документ із забороною оприлюднення;

- на клопотання, скаргу по кримінальних провадженнях.

Також не відображаються сторони з типом «свідок».

 

Нові функціональні списки доступні в розділах:

-         «Список апеляційних скарг»;

 «Список автопризначених справ, що надійшли вперше».