flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урок справедливості для школярів

13 грудня 2021, 14:15
⚖️Сьогодні 13 грудня 2021 року прессекретар Кременчуцького районного суду провела урок «справедливості» для учнів 3-В класу Кременчуцької гімназії №20.
👩🏼‍🏫На початку заняття прессекретар суду Тетяна Приходько розповіла дітям про особливості роботи суду. 👨‍⚖️Продемонструвала дітям одяг судді – мантію і нагрудний знак. Також, поцікавилась у дітей як часто між ними виникають суперечки та як вони їх вирішують. Пояснила, що всі люди різні і тому між ними виникають суперечки, якщо суперечку не можливо вирішити самостійно на допомогу прийде суд.
🎞Під час уроку дітлахи переглянули мультфільм «Їжак проти рака» створений ГО «Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України» у співпраці з анімаційною студією ToonDrive. Після перегляду мультфільму діти мали змогу відчути себе в ролі суддів та вирішити спір справедливо.
📜Наприкінці заходу дітям було вручено наліпки та диплом учасників клубу «Справедливці».
    
✨Кременчуцький районний суд Полтавської області висловлює вдячність за гостинність та теплу атмосферу директору школи Никифоренко Володимиру Михайловичу та класному керівникові Мушиній Марині Вікторівні, а також учням 3-В класу за активну участь під час Уроку.
 
З повагою прессекретар