flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Кременчуцькому районному суді відбулося судове засідання по справі щодо умисного вбивства

02 грудня 2021, 15:43

Сьогодні 02 грудня 2021 року в Кременчуцькому районному суді відбулося судове засідання відносно 25-річного чоловіка, який підозрюється в умисному вбивстві рідної матері. За результатами судового засідання було прийнято рішення продовжити особі міру запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою строком 60 днів без права внесення застави та повторно викликати свідків для дачі показань у зв’язку з їх неявкою.

Нагадуємо, що дана подія сталася в одному із сіл Кременчуцького району. Як вбачається з обвинувального акту тіло жінки з ознаками насильницької смерті виявили 17 серпня на дні колодязя, розташованого на території її домоволодіння. До цього жінка тривалий час вважалася безвісти зниклою.

Повідомляємо, що за злочини передбачений ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) встановлено покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Додатково інформуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

З повагою прессекретар