flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний тренінг для працівників Кременчуцького районного суду

12 листопада 2021, 15:45

У рамках відзначення Днів української писемності та мови в Кременчуцькому районному суді відбувся навчальний тренінг з української мови проведений вчителями-філологами опорного закладу «Омельницька ЗОШ І-ІІІ ступенів».

Метою тренінгу – вдосконалення мовних і мовленнєвих навичок щодо складання документів українською мовою державними службовцями. Сивокінь Володимир Васильович вчитель-філолог з виховної роботи  та Карпенко Людмила Вікторівна заступник директора ознайомили працівників Кременчуцького районного суду із мовними нормами офіційно-ділового стилю, особливостями та новелами українського правопису, надали практичні поради щодо підготовки ділової документації, приділила особливу увагу змінам які відбулися в українському правописі. Для закріплення теоретичних знань було запропоновано пройти тестування.

Нагадаємо, що в Україні щороку 9 листопада відзначаються дні української писемності та мови. Це свято започатковане в нашій країні у 1997 року Указом Президента України «Про День української писемності та мови».

Колектив Кременчуцького районного суду висловлює вдячність представникам Омельницької ЗОШ І-ІІІ ступенів за цікавий тренінг.

 

З повагою прессекретар