flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч зі студентами

27 вересня 2021, 17:00

Сьогодні 27 вересня 2021 року в приміщенні Кременчуцького районного суду з метою підвищення загального рівня правової культури та виховання у молоді поваги до суду відбулася зустріч працівників суду зі студентами 3 курсу групи ПЗ-19-1 Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

Зустріла та привітала студентів у приміщенні суду прессекретар суду Приходько Тетяна та провела оглядову екскурсію приміщенням суду.

Потім прессекретар суду  розповіла студентам загальну інформацію про роботу суду та продемонструвала студентам відеоматеріали про побудову системи суду та особливості здійснення судового розгляду.

                

Судовий розпорядник Романовська Леся більш детально ознайомила дітей з особливостями роботи канцелярії суду та архіву, пояснила, як здійснюється приймання та реєстрація документів та подальший їх рух, ознайомила студентів з обліково-статистичними картками та порядком їх формування та ведення.

Кожному бажаючому студенту була надана можливість задати запитання та отримати змістовну відповідь. Наприкінці заходу студенти одягли суддівську мантію та сфотографувалися.

Керівник апарату суду Демиденко Ольга Петрівна висловила подяку викладачу Доценко Людмилі Євгеніївні за плідну співпрацю з метою інформування студентів про особливості роботи в суді, підвищення довіри до суду та правового виховання молоді.

Сповнені приємних вражень від проведеного заходу, студенти висловили бажання стосовно подальших зустрічей.

З повагою прессекретар