flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Що цікавого дізналися працівники Кременчуцького районного суду під час зустрічі з психологом

17 серпня 2021, 15:33

Сьогодні з метою обміну досвідом, психологом відділу соціально – гуманітарної роботи та психологічного забезпечення Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Полтавській області Тетяна Ватульова провела для працівників Кременчуцького районного суду Полтавської області практичне заняття  на тему: «Психологічна адаптація до професійної діяльності. Особистісна ефективність з точки зору нейрофізіології.”

Під час зустрічі, Тетяна Ватульова,  окреслила всю низку етапів, які проходить фахівець, а саме:

📌первинну адаптацію;

📌період стабілізації;

📌можливу дезадаптацію;

📌повторну адаптацію;

📌переадаптацію.

Цікавим для працівників було дізнатись про психологічні методи зовнішньої та внутрішньої саморегуляції емоційних станів. 

Також, до уваги працівників суду було надано матеріал щодо нейрофізіологічних особливостей роботи нервової системи,  виконання практичних завдань на основі конкретних прикладів для запобігання дезадаптації.

Наприкінці зустрічі були визначені найбільш впливові фактори успішної адаптації: гарна професійна підготовка, практичний досвід та дисциплінованість.

Кременчуцький районний суд Полтавської області висловлює вдячність Тетяні Олександрівні за змістовну та цікаву доповідь.

 

З повагою прессекретар