flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей для студентів

08 квітня 2021, 15:09

 

 

 

 

 

 

 

ПРЕССЛУЖБА

КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

08 квітня 2021 року

 

День відкритих дверей для студентів

8 квітня 2021 року в приміщенні Кременчуцького районного суду було проведено День відкритих дверей для студентів 1 курсу групи ПЗ-20/1 Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

Керівник апарату зустріла студентів та розповіла про історію створення та особливості функціонування Кременчуцького районного суду. В ході проведеної зустрічі студентам було продемонстровано відеоматеріали про побудову судової системи та роз'яснено хто ж є учасниками судового розгляду та яких правил потрібно притримуватись перебуваючи в залі судового засідання. Також студентам була надана можливість ознайомитися з судовими справами різної категорії.

Діловод суду Романовська Леся Володимирівна розповіла студентам про особливості роботи канцелярії та архіву суду, пояснила, як здійснюється приймання та реєстрація документів та подальший їх рух, ознайомила студентів з обліково-статистичними картками та порядком їх ведення.

 Кожному бажаючому студенту була надана можливість задати запитання та отримати змістовну відповідь. Наприкінці заходу студенти одягли суддівську мантію та сфотографувалися.

Керівник апарату суду Демиденко Ольга Петрівна висловила подяку викладачу Доценко Людмилі Євгеніївні за плідну співпрацю з метою інформування студентів  про особливості роботи в суді, підвищення довіри до суду та правового виховання молоді.

Сповнені приємних вражень від проведеного заходу, студенти висловили бажання стосовно подальших зустрічей.

 

 

З повагою, прессекретар