flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча зустріч з питань виконання судових рішень

30 березня 2021, 12:56

 

Сьогодні, 30 березня 2021 року, відбулася спільна зустріч працівників Кременчуцького районного суду Полтавської області з начальником Крюківського районного відділу державної виконавчої служби Савченко Людмилою Павлівною.

Було обговорено питання виконання судом рішень про стягнення в дохід держави штрафу та судового збору за порушення правил дорожнього руху. Людмила Павлівна закцентувала увагу на діях, які вчиняє виконавча служба, отримавши на виконання постанову про накладення штрафу.

Насамперед, на зустрічі обговорено питання, що виникають під час примусового виконання рішення суду. Підстави та порядок відкриття та закриття виконавчого провадження, окремі моменти загального порядку звернення стягнення на майно боржника та його відповідальність.

Під час зустрічі визначали механізми подальшої взаємодії та співпраці, надання взаємної методичної та консультаційної допомоги.

Керівник апарату Кременчуцького районного суду Полтавської області Демиденко Ольга Петрівна висловила вдячність за привітність та змістовну розмову.