flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді відбувся День відкритих дверей!

26 вересня 2018, 15:19

          В межах святкування 75-ї річниці утворення народного суду Кременчуцького району 29 вересня 2018 року у приміщенні Кременчуцького районного суду відбувся День відкритих дверей. Цей захід відбувся з метою підвищення правової культури, формування у громадян довіри та поваги до судової влади, ознайомлення учасників з практичними питаннями щодо роботи суду. Головна мета зустрічі була побудова діалогу між судом та громадянами задля покращення доступу до правосуддя.

          День відкритих дверей в Кременчуцькому суді Полтавської області розпочався з екскурсії в приміщенні суду, яку провів керівник апарату Ольга Демиденко. Відвідувачі почули про  історію створення суду, побачили зали судових засідань, кабінети суддів та помічників. День відкритих дверей продовжився в залі судового засідання. Голова суду – Клименко Світлана Миколаївна привітала відвідувачів, наголосила, що: «ми є відкриті до спілкування і хочемо, щоб вакуум між суспільством і суддями  зник». Протягом години, гості мали змогу поспілкуватись з головою суду, суддею Колотієвським О.О. та задати запитання які їх цікавили.

Варто зазначити, що серед відвідувачів були студенти третього курсу юридичного факультету Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Така практика проведення Дня відкритих дверей в Кременчуцькому районному суді Полтавської області є не вперше і буде тривати і далі, адже кількість відвідувачів демонструє інтерес громадян до роботи судів.

 

                     З повагою,

       Прес-секретар суду