flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

17 вересня 2020, 11:00

17 вересня 2020 року в приміщенні Кременчуцького районного суду з метою підвищення загального рівня правової культури та виховання у молоді поваги до суду відбулася зустріч працівників суду зі студентами І курсу І групи професійно – технічного училища № 26 м. Кременчука.

Прессекретар Марченко Ольга Миколаївна привітала студентів та розповіла загальну інформацію про роботу суду, студентам продемонстрували інформаційно – просвітницькими відеоматеріалами про побудову судової системи України та судовий розгляд. Судовий розпорядник Савченко Яніна Олександрівна ознайомила студентів з особливостями роботи канцелярії суду. Пояснила, що канцелярія щоденно протягом робочого часу забезпечує прийняття та реєстрацію документів, що подаються до суду, розповіла про рух  документів, що надходять до суду  та  порядок  роботи  з  ними  в  програмі  Д-3, порядок реєстрації справ різних категорій, порядок ведення обліково–статистичних карток, порядок звернення до виконання судових рішень. У доступній для студентів формі ведучі роз’яснили про що слід пам`ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи, які існують негативні  наслідки порушення правил поведінки в  суді. Наприкінці заходу кожен бажаючий мав змогу одягнути мантію судді та сфотографуватися.

Викладач Павлушенко Катерина Валеріївна від імені керівництва ПТУ № 26 висловила подяку керівникові апарату суду Демиденко Ользі Петрівні за плідну співпрацю та ділові стосунки, високий професіоналізм та надійну роботу, вагомий внесок в організацію просвітницьких заходів та виховання свідомих громадян України.

Сповнені приємних вражень від проведеного заходу, студенти висловили бажання стосовно подальших зустрічей.

З повагою, прессекретар