flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася зустріч із особами, які перебувають на обліку в центрі зайнятості

07 лютого 2018, 15:30

07 лютого 2018 року в.о. консультанта суду (по роботі з персоналом) Юлія Доннік та керівник апарату суду Ольга Демиденко провели зустріч із особами, які перебувають на обліку в Кременчуцькому міськрайонному центрі зайнятості.

Юлія Доннік наголосила, що в Кременчуцькому  районному суді Полтавської області 25 січня 2018 року оголошено конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В», а саме:

  • старшого секретаря суду -  тимчасово

Виступаюча зупинилася на особливостях вступу на державну службу та нагадала, що однією із загальних вимог до осіб, які претендують на вступ на державну службу, є вільне володіння державною мовою, доповіла про органи, які уповноважені проводити атестацію осіб щодо вільного володіння державною мовою та видавати посвідчення встановленого зразка.

Ольга Демиденко розповіла про порядок та умови проведення конкурсу, повідомила які документи необхідно подати для участі в конкурсі, роз’яснила особливості проведення тестування, співбесіди та інше.

Головний спеціаліст з інформаційних технологій суду Юрій Змаженко продемонстрував учасникам зустрічі як користуючись сайтом Кременчуцького районного суду, знайти не лише новину про оголошення конкурсу, але і всі необхідні документи.

 Крім того, керівник апарату суду звернула увагу присутніх, що в Кременчуцькому районному суді завжди проводяться Дні відкритих дверей та інші заходи та запросила усіх бажаючих відвідати суд, більш детально ознайомитися із  роботою працівників апарату чи відвідати судове засідання.

Наприкінці зустрічі учасники отримали відповіді на поставлені запитання, а усіх бажаючих Юлія Доннік та Ольга Демиденко запросили взяти участь в конкурсі, який відбудеться 23 лютого 2018 року о 10-00 годині у Кременчуцькому районному суді Полтавської області  за адресою: вул. Майора Борищака, 31, м. Кременчук, Полтавська область, 39600.

 

 

         З повагою,

Прес-секретар суду