flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урок справедливості для школярів

30 квітня 2024, 14:29
👩🏼‍🏫⚖️Сьогодні, 30 квітня 2024 року, прессекретар суду Тетяна ПРИХОДЬКО завітала на Урок справедливості до учнів 2-го та 4-го класів опорного закладу «Омельницький ліцей». Даний захід проводиться з ініціативи Асоціації розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України.
👩🏼‍🏫Діти разом з прессекретарем з’ясовували причини спорів між дітьми, дорослими та шляхи їх вирішення. Дітлахам пояснили якщо суперечку не можливо вирішити самостійно на допомогу прийде суд.
👨‍⚖️Також під час заняття дітлахи ознайомилися з особливостями роботи суду та одягом судді – мантією і нагрудний знаком. 📽Під час уроку дітлахи переглянули мультфільм «Їжак проти рака» та «Кінь проти хом’яка» після чого мали змогу відчути себе в ролі суддів та вирішити спір справедливо.
📜Наприкінці заходу дітлахи отрималаи диплом, наліпки членів клубу «Справедливці» та 📸сфотографувались в суддівській мантії.
🤗Кременчуцький районний суд Полтавської області висловлює вдячність за гостинність та теплу атмосферу директору школи Катерині ПАВЛУШЕНКО та заступнику з виховної роботу Людмилі КАРПЕНКО, а також учням 2-го та 4-го класів за активну участь під час Уроку.
 
 
З повагою
пресслужба суду